Contact

Over ons

Joris en Frank zijn samen goed voor 25 jaar ervaring in de complexe zorg. Beide doen dit al die tijd vanuit de overtuiging dat ook mensen met een complexe zorgvraag het verdienen om een zo mooi mogelijk bestaan op te bouwen. Beiden hebben ervaring op mogen doen met uiteenlopende zorgvragen, en zijn van mening dat zei hun ervaring graag willen delen binnen verschillende organisaties. Vanuit deze gedachte is Hart Netwerk ontstaan, met als doel op basis van ervaring nieuwe inzichten te delen binnen verschillende organisaties. Samen hebben zei een groot netwerk waarmee zei u als organisatie in bijna elke complexe zorgvraag kunnen ondersteunen.  Door zelf nauw betrokken te zijn op de verschillende werkvloeren, weten zei als geen ander wat er nodig is in welke situatie.

Contact

Het zal u duidelijk zijn, Hart Netwerk is zeker geen traditioneel ‘uitzendbureau’ voor de zorg maar uitgebreid een netwerk met expertise. Onze zorgprofessionals maken deel uit van een vaste groep mensen waar wij – vaak al gedurende vele jaren – mee samenwerken. We kennen hen door en door en weten exact in welke situatie, in welke organisatie zij het best ingezet kunnen worden. Ze zijn allen zelfstandig. Hart Netwerk is er omdat je samen nu eenmaal meer bereikt. Indien gewenst, nemen we administratieve lasten over. Zo kan de zorgprofessional doen waar hij/zij goed in is, namelijk ‘zorgen’.

Meer weten over hoe HartNetwerk het verschil maakt met een uitzendbureau? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor de koffie!

Maak een afspraak