Zorgprofessional

Zorgprofessionals pur sang

Een zorgprofessional word je niet zomaar. Daaraan gaat een proces van studie en vooral van veel praktijkervaring aan vooraf. Inleven, meebewegen en vanuit oprechte betrokkenheid reageren. De zorg doet wat met je.

En daar kunnen wij, Joris Hof en Frank Mintjes over meepraten. Beiden hebben we een ruime ervaring in de wereld van de (complexe) zorg. We werken op de verschillende locaties, soms samen met onze andere zorgprofessionals. Bent u op zoek naar een zorgprofessional, maar vindt u het lastig te bepalen met welke expertise u het best geholpen bent? Joris of Frank draaien graag een dienst mee op uw locatie, om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren over de inzet van de juiste zorgprofessional.

Via Hart Netwerk werken daarom alleen zorgprofessionals met ruim bewezen ervaring en een gedegen opleiding. Minimaal zijn onze zorgprofessionals aangesloten bij een klachtenregeling, hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, een verklaring omtrent gedrag en een up to date cursus medicatie, BHV en weerbaarheid. Het belangrijkste is dat het mensen zijn die we kennen. Met hart voor hun vak en gevoel voor hun cliënten. Snel inzetbaar en niet snel van hun stuk te brengen. Duidelijk en doeltreffend, passend bij elke situatie. Dat is het kloppende Hart van ons Netwerk.

De rol van Hart Netwerk

Hart Netwerk neemt u niet alleen letterlijk de zorg uit handen, maar ook veel administratieve rompslomp. We stellen voor u het juiste team zorgprofessionals samen, geheel passend bij uw organisatie en de vraag van uw cliënten. Zo beperkt u het aantal administratieve handelingen – in vergelijking tot het ‘los’ inhuren van zzp’ers – enorm.

Door korte lijnen bij elk project gaan we voor snelle en goede resultaten. Zodat uw organisatie ook zo snel mogelijk weer zonder ons verder kan. De zorgprofessionals van Hart Netwerk zijn in heel Nederland inzetbaar. Ook in crisissituaties mag u op ons rekenen. Verder biedt Hart Netwerk agressietrainingen, coaching en intervisie voor zorgmedewerkers. Vanuit onze eigen ervaringen helpen we uw medewerkers om in complexe situaties de juiste beslissingen te nemen.

Administratieve afwikkeling en kosten

Als organisatie gaat u rechtstreeks een overeenkomst aan met de zzp’ers. Hartnetwerk is namelijk in dienst van deze zorgprofessionals. Zo voorkomen we schijnzelfstandigheid en kunnen we scherpe tarieven bieden. Uiteraard kunt u zelf, indien gewenst, invloed uitoefenen op welke zzp’er u inzet.

Er zijn voor u geen bijkomende kosten, als u een zorgprofessional inhuurt via HartNetwerk.

Scholing zorgprofessionals

Ook zorgt Hart Netwerk dat alle zzp‘ers die hen ondersteunen niet alleen een goede opleiding hebben, maar ook regelmatig bijgeschoold worden. Denk hierbij aan bhv, medicatie- en agressietrainingen.

Kortom, zorgprofessionals waarop u mag vertrouwen!

"U kunt rekenen op onze ervaring en de inzet van de juiste personen"

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd of heeft u behoefte aan meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen.