Professional

Een adequaat zorgmanagement is de backbone van elke zorginstelling. Hart Netwerk vindt dat iedere cliënt recht heeft op de beste, professionele zorg door betroken medewerkers. Ervaren mensen die weten wat ze doen. Daarom biedt Hart Netwerk uitsluitend senior zorgprofessionals.

Wij ondersteunen in crisissituaties, maar nog veel liever voordat deze omstandigheden ontstaan. Onze zorgprofessionals zijn in staat om vroegtijdig interventies te plegen waardoor onze inzet beperkt blijft.

We zijn geen traditioneel ‘uitzendbureau’, maar werken uitsluitend met mensen die we persoonlijk kennen uit het vak en van wie we exact weten wat ze kunnen. Professionals die weten hoe ze moeten reageren in lastige situaties. En in staat zijn bij te dragen om een afdeling (weer) optimaal kunnen laten functioneren.

"U kunt rekenen op onze ervaring en de inzet van de juiste personen"

Ervaring

Daarmee mag u rekenen op onze ervaring en de inzet van de juiste personen, passend bij de zorgvraag en uw cliënten én bij hetgeen uw organisatie op dat moment nodig heeft. Want we kennen de zorgwereld als geen ander.

Inmiddels hebben wij ervaring op mogen doen bij tientallen organisaties met uiteenlopende doelgroepen en uitdagingen. Onze zzp’ers staan voor u klaar.

"U mag vertrouwen op de mensen van HartNetwerk"

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd of heeft u behoefte aan meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen.